Selecteer een pagina

BPM berekening aanvragen

Uitgebreid

Betaal minder BPM zonder risico

Geen tijd of zin om je te verdiepen in de complexe BPM materie? Geen probleem. Wij helpen je graag bij het besparen van BPM. Vanaf 2017 ook beschikbaar voor particulieren.

 

  1. Wij nemen je aangifte over
  2. Zorgen voor een voordelige BPM berekening
  3. Nemen de volledige afhandeling op ons
  4. Vul uw gegevens in, betaal veilig via iDEAL 
  5. Nu tijdelijk voor maar €57,-

Importeren & BPM

Importeer je een auto motor of camper dan ontkom je helaas niet aan de BPM. Te veel betalen is echter niet nodig en gelukkig zijn er veel manieren om te besparen. Daarnaast kun jij het risico op een naheffing beperken tot nul.

De meest voordelige BPM

Bij mijnbpm zijn we gespecialiseerd in het opstellen van de meest voordelige BPM  aangifte voor jouw auto motor of camper. Onze ervaren belastingadviseurs houden zich dagelijks bezig met BPM, zijn volledig thuis in de materie en volgen alle ontwikkelingen op de voet.  Alleen zo kunnen wij je aangifte garanderen en betaal je niet onnodig te veel.

100% verantwoordelijk

Uiteraard kan het voorkomen dat de Belastingdienst het niet meteen eens is met onze berekening. In dat geval zetten wij onze jurist en BPM experts in om de zaak aan te vechten. Onze ervaring leert dat dit in 99% van de gevallen succesvol is. Jij merkt hier overigens niets van, na betaling van de aangifte zijn wij namelijk 100% verantwoordelijk voor de berekening en onderbouwing.

Wat onze klanten zeggen

"Service voor de bpm berekening is perfect, ongeacht het aantal doorgestuurde advertenties, altijd een keurig antwoord. Het uiteindelijke BPM bedrag was voor mij een positieve meevaller."

Co Rutten

Assen

"Ik heb mijn bus laten ombouwen tot camper, en daarna 3 maanden mijn RDW bewijs laten liggen, aangezien ik er echt niet uit het bizarre formulier van de belasting dienst kwam. Ik stuurde mijnbpm.nl mijn RDW formulier op per scan, een een uur later was alles geregeld. Kon zo naar de belastingdienst en werd gelijk goedgekeurd :)"

Marthijn Wolting

Laren

"Hoewel ik sceptisch was heeft mijnbpm.nl mijn verwachtingen overtroffen. De service is goed en de BPM besparing in mijn geval ruim 700,- euro. Na betaling aan mijnbpm had ik binnen 4 werkdagen mij kenteken is huis."

Marianne

Amsterdam