Selecteer een pagina

BPM rapport aanvragen

Over ons

 

Mijnbpm is onderdeel van DNS automotive. Als ervaren automotive specialisten hebben wij ons jaren geleden al gespecialiseerd in alle facetten rondom het importeren van auto’s, motoren en campers. De materie kent voor ons geen geheimen en onze BPM specialisten zijn constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Door onze vereenvoudigde werkwijze en simpele aanvraagprocedure kunnen wij onze tarieven laag houden en profiteren onze klanten optimaal van de kennis en ervaring die wij in huis hebben

Mogen wij jou ook helpen? 

 

Wat onze klanten zeggen

"Service voor de bpm berekening is perfect, ongeacht het aantal doorgestuurde advertenties, altijd een keurig antwoord. Het uiteindelijke BPM bedrag was voor mij een positieve meevaller."

Co Rutten

Assen

"Ik heb mijn bus laten ombouwen tot camper, en daarna 3 maanden mijn RDW bewijs laten liggen, aangezien ik er echt niet uit het bizarre formulier van de belasting dienst kwam. Ik stuurde mijnbpm.nl mijn RDW formulier op per scan, een een uur later was alles geregeld. Kon zo naar de belastingdienst en werd gelijk goedgekeurd :)"

Marthijn Wolting

Laren

"Hoewel ik sceptisch was heeft mijnbpm.nl mijn verwachtingen overtroffen. De service is goed en de BPM besparing in mijn geval ruim 700,- euro. Na betaling aan mijnbpm had ik binnen 4 werkdagen mij kenteken is huis."

Marianne

Amsterdam