Selecteer een pagina

BPM rapport aanvragen

MijnBPM Aanvraagformulier

(indien beschikbaar) Kopie van de autopapieren, of scan van ‘Formulier t.b.v BPM-aangifte’ Geen documtenten?

* verplichte velden

Betaal minder BPM zonder risico

Geen tijd of zin om je te verdiepen in de complexe BPM materie? Geen probleem. Wij helpen je graag bij het besparen van BPM. Vanaf 2017 ook beschikbaar voor particulieren.

 

  1. Wij zorgen voor de voordeligste BPM aangifte zonder kans op een naheffing
  2. Toetsing meest voordeligen BPM regime
  3. Uitgebreid koerslijst onderzoek en waardebepaling
  4. Volledige aangifte, berekening en onderbouwing voor hogere afschrijving
  5. Voordeliger dan eigen onderzoek via X-Ray, AutoTelex, Eurotax, ANWB, 
  6. Nu tijdelijk voor slechts 57,- euro

Importeren & BPM

Importeer je een auto motor of camper dan ontkom je helaas niet aan de BPM. Te veel betalen is echter niet nodig en gelukkig zijn er veel manieren om te besparen. Daarnaast kun jij het risico op een naheffing beperken tot nul.

De meest voordelige BPM

Bij mijnbpm zijn we gespecialiseerd in het opstellen van de meest voordelige BPM  aangifte voor jouw auto motor of camper. Onze ervaren belastingadviseurs houden zich dagelijks bezig met BPM, zijn volledig thuis in de materie en volgen alle ontwikkelingen op de voet.  Alleen zo kunnen wij je aangifte garanderen en betaal je niet onnodig te veel.

100% zekerheid en altijd de voordeligste

Bereken je zelf een te lage BPM of geef je een verkeerde uitvoering op? Dan volgt er geheid een naheffing plus boete. Die kan de Belastingdienst tot vijf jaar na aangifte opleggen.

Mijnbpm.nl biedt dubbel voordeel bij het importeren van een camper: wij rekenen voor jou de BPM met het grootste voordeel uit en nemen daarvoor de volledige verantwoordelijkheid. Zo profiteer jij van een voordelige aangifte en ligt het risico bij ons.

Na het indienen van de BPM aangifte kan de Belastingdienst tot 5 jaar na de aangifte een naheffing opleggen.

Wat onze klanten zeggen

"Service voor de bpm berekening is perfect, ongeacht het aantal doorgestuurde advertenties, altijd een keurig antwoord. Het uiteindelijke BPM bedrag was voor mij een positieve meevaller."

Co Rutten

Assen

"Ik heb mijn bus laten ombouwen tot camper, en daarna 3 maanden mijn RDW bewijs laten liggen, aangezien ik er echt niet uit het bizarre formulier van de belasting dienst kwam. Ik stuurde mijnbpm.nl mijn RDW formulier op per scan, een een uur later was alles geregeld. Kon zo naar de belastingdienst en werd gelijk goedgekeurd :)"

Marthijn Wolting

Laren

"Hoewel ik sceptisch was heeft mijnbpm.nl mijn verwachtingen overtroffen. De service is goed en de BPM besparing in mijn geval ruim 700,- euro. Na betaling aan mijnbpm had ik binnen 4 werkdagen mij kenteken is huis."

Marianne

Amsterdam